Vitlöksbaguetter 2-pack

Frysta vitlöksbaguetter fyllda med vitlökssmör. Grädda baguetterna direkt från frysen i förvärmd ugn, 200°C (180°C i varmlufts- ugn). Ta ut de frysta bröden ur påsen och lägg dem på en plåt med bakplåts- papper. Grädda dem mitt i ugnen ca 10-12 minuter eller tills baguetterna är gyllenbruna och vitlökssmöret har smält. Färdiga att servera!

  • Ingredienser

    Baguette (vetemjöl, vatten, jäst, salt, rågmjöl, mältat vetemjöl, vetegluten), vitlökssmör 19 % (smör, lök, vitlök, salt, stärkelse (potatis och tapioka), persilja, syra (citronsyra), vitlöksarom). Innehåller: gluten, mjölk.

  • Näringsvärde

    (per 100 g)

    Energi 1250 kJ/ 300 kcal

    Fett 13 g

     varav mättat fett 7,8 g

    Kolhydrat 38 g

     varav sockerarter 2,5 g

    Protein 6,9 g

    Fiber 2,6 g

    Salt 1,3 g