Broccoli- och skinkpaj

Tarte Brocoli Jambon - en klassisk fransk paj med broccoli och skinka tillagad enligt franskt recept. Pajen är fryst. Går att tillagas i både ugn och mikrovågsugn. Bon appétit!

  • Ingredienser

    Fyllning: Mjölk, kokt skinka* (skinka, buljong (vatten, fläskkött, grönsaker (selleri, morot, purjolök), örtkryddor, kryddor), salt, druvsocker, socker, jästextrakt, cikoria, gelatin, stekt lök (lök, solrosolja), antioxidationsmedel (E301), konserveringsmedel (E250)), broccoli, ägg, grädde, emmentalost (mjölk, salt, syrningskultur, mikrobiellt ystenzym), risstärkelse, majsstärkelse, solrosolja, salt, kryddextrakt (peppar, muskot).
    Pajdeg: Vetemjöl, rapsolja, vatten, ägg, potatisstärkelse, rismjöl, mjölk, druvsocker, salt, pepparextrakt.
    Pajen innehåller 13 % skinka och 13 % skinka. Kan innehålla spår av senap.

  • Näringsvärde

    (per 100 g)

    Energi 850 kJ/ 200 kcal

    Fett 10,5 g

     varav mättat fett 2,3 g

    Kolhydrat 18,5 g

     varav sockerarter 2,8 g

    Fiber 0,8 g

    Protein 8,7 g

    Salt 1,2 g