Spenat- och chevrepaj

Tarte aux Fromages - en klassisk fransk ostpaj med ost av emmentaler och comté enligt franskt recept. Pajen är fryst. Går att tillagas i både ugn och mikrovågsugn. Bon appétit!

  • Ingredienser

    Fyllning: getost (tärnad getost (getmjölk, syrningskultur, salt, animaliskt ystenzym), getost (getost (getmjölk, syrningskultur, mögelkultur, koagulant), vatten, salt)), crème fraiche (pastöriserad mjölk), mjölk, ägg, risstärkelse, vetemjöl, salt, pepparextrakt.

    Pajdeg: vetemjöl, rapsolja, vatten, ägg, potatisstärkelse, rismjöl, mjölk, druvsocker, salt, pepparextrakt. kan innehålla spår av senap och selleri. pajen innehåller 29 % spenat och 16 % getost.

  • Näringsvärde

    (per 100 g)

    Energi 1050 kJ/ 250 kcal

    Fett 16 g

     varav mättat fett 6,9 g

    Kolhydrat 18 g

     varav sockerarter 2,1 g

    Fiber 1,6 g

    Protein 6,8 g

    Salt 0,8 g