Makrillfilé

Djupfrysta filéer av makrill fiskade i Nordostatlanten. Våra makrillfiléer kommer från ett fiske som har blivit certifierat enligt Domsteins miljögaranti för full spårbarhet. Panera de tinade filéerna i rågmjöl, grahamsmjöl eller i ströbröd, smaksatt med salt och peppar. Stek i matfett ca 3-4 minuter på varje sida tills fisken genomsteks.

  • Ingredienser

    Makrillfiléer med skinn (Scomber scombrus)*. Enstaka ben kan förekomma. *Fiskad med ringnot i Nordostatlanten (FAO27)/ Norska havet IIa, Norra Nordsjön IVa.

  • Näringsvärde

    (per 100 g)

     

    Energi 900 kJ/ 210 kcal

    Fett 16 g

     varav mättat fett 3,5 g

    Kolhydrat 0 g

     varav sockerarter 0 g

    Protein 18 g

    Salt  0,2 g