Vispgrädde 5 dl 36%

Vispgrädde för varm och kall matlagning samt till desserter. På grund av fetthalten tar grädden något längre tid att vispa än för grädde med högre fetthalt. För bästa resultat kyl grädden väl innan vispning. Fetthalt 36 %.

  • Ingredienser

    Grädde, stabiliseringsmedel (karragenan). Kokbar. Produkten är behandlad med förhöjd temperatur (ESL) för att få en längre hållbarhet jämfört med övrig färsk grädde.

  • Näringsvärde

    (per 100 g)

    Energi 1400 kJ/ 340 kcal

    Fett 36 g

     varav mättat fett 23 g

     varav enkelomättat fett 9 g

     varav fleromättat fett 0,9 g

    Kolhydrat 2,9 g

     varav sockerarter 2,9 g

    Protein 2,3 g

    Salt 0,1 g

    Vitamin A 330 μg (41 % av DRI*) 

    Vitamin B12 0,4 μg (16 % av DRI*) 

    *Dagligt referensintag.