Färsk bröstfilé av majskyckling

Färsk bröstfilé av majskyckling från utvalda svenska gårdar av den högsta kvalitén. Klurar du på vad som är skillnaden mellan vanlig kyckling och majskyckling? Jo, majskycklingar är uppfödda på majs istället för vete, och får därför ett gulare skinn och ett mörkare kött. Men framför allt är majskyckling alldeles fantastiskt saftig, mör och smakrik, med mild sötma från majsen. Riktigt god och bra mat alltså. Var noga med hygienen, diska redskap och skärbräda och tvätta händerna före och efter hantering.

  • Ingredienser

    Kycklingbröstfilé.  (100 %). KLASS A.

  • Näringsvärde

    (per 100 g)


    Energi 500 kJ/ 120 kcal
    Fett 3 g
     varav mättat fett 1 g
    Kolhydrat < 0,5 g
     varav sockerarter < 0,5 g
    Protein 23 g
    Salt  0,2 g