Braxen med krämigt kokosris

Gå tillbaka

4 portioner

DU BEHÖVER:

4 dl jasminris
1 dl kokosgrädde
8 st fish cakes

Mangosalsa:
1 paket fryst mango
½ rödlök
10 st cocktailtomater
1 msk riven ingefära
1 st lime
½ kruka koriander
1 msk socker
Salt

GÖR SÅ HÄR:

1. Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen.

2. Mangosalsa: tina mangon försiktigt. Finhacka rödlök, koriander och blanda med mango. Skär tomaterna i små bitar och rör ner i mangosalsan. Pressa över lime och smaka av med socker och salt.

3. Stek fish cakes i lite rapsolja på medelvärme.

4. Kokosris: rör ner kokosgrädde i det färdigkokta riset till ett krämigt kokosris.

5. Servering: lägg upp fish cakes tillsammans med kokosris. Garnera med koriander och rostade kokoschips.

Klicka här och beställ hela receptet på Hemköp.