smaka våra goda fish cakes!

Braxenburgare

Gå tillbaka

4 portioner

DU BEHÖVER:

4 st brioche hamburgerbröd
4 st fish cakes
1 påse sweet potato fries
4 st salladsblad
1 påse fryst skivad avokado

Coleslaw:
1 påse raw slaw sallad
3 msk majonnäs
1,5 msk pressad ingefära (eller 1 msk färsk riven)
Salt

GÖR SÅ HÄR:

1. Sätt ugnen på 220 grader.

2. Tillaga sötpotatispommes i 20-25 minuter.

3. Coleslaw: rör ihop raw slaw sallad med majonnäs, ingefära och en nypa salt.

4. Stek fish cakes i neutral olja på medelhög värme.

5. Bryt av några salladsblad och skölj av. Skiva avokadon i tunna skivor.

6. Servering: montera burgaren med coleslaw, fish cakes, salladsblad och avokado. Servera med sötpotatispommes.

Klicka här och beställ hela receptet på Hemköp.