Smaka våra goda fish cakes!

Braxentacos

Gå tillbaka

4 portioner

DU BEHÖVER:

8 st tortillabröd
8 st fish cakes
1 påse kålmix rödkål & grönkål
1 påse fryst skivad avokado
1 st gurka
2 st lime
1 kruka koriander
2 krm malen korianderfrö

Salt

GÖR SÅ HÄR:

1. Grovhacka hälften av koriandern och blanda ihop med kålmixen. Pressa i saft från en lime och krydda med korianderfrö och en nypa salt.

2. Stek fish cakes på medelhög värme i neutral olja.

3. Hacka upp gurka.

4. Dela fish cakes i tre bitar på längden.

5. Servering: montera ihop tacon med tortillabröd i botten. Lägg på den marinerade kålmixen, gurka, avokado, fish cakes och toppa med koriander.

Klicka här och beställ hela receptet på Hemköp.