Bakad potatis med vegansk skagenröra

Bakad potatis känns alltid lite extra lyxigt, speciellt med en riktigt god vegansk skagenröra till! Potatisen sköter sig själv i ugnen medans du enkelt blandar ihop röran. Detta recept är framtaget i samarbete med Vegomagasinet.

Portioner: 4 Tillagningstid: 60 min

Ingredienser:

  • 4 st bakpotatisar
  • 300 g ekologisk tofu
  • 0,5 st rödlök, finhackad
  • 1 knippe färsk dill, finhackad
  • 1 dl vegan mayo
  • 1 dl naturell yoghurt, t ex soja- eller havreyoghurt
  • 1 msk röd tångcaviar
  • 1 st citron, saften
  • 1 tsk salt
  • Svartpeppar
  • Till servering:
  • 2 msk röd tångcaviar
  • 4 st citronklyftor
  • Färsk dill

Tillagning: