Crème brûlée i en pajform

Crème brûlée med rabarberkompott

Crème brûlée är mångas favorit till efterrätt, hur trevligt är det inte då med en stor crème brûlée som alla delar på? Den syrliga rabarberkompotten lämpar sig utmärkt till den söta krämen och den knäckiga ytan. Du sparar dessutom både disk och tid genom att göra allt i en stor form. Crème brûlée med rabarberkompott finns som köpklart recept på Hemköp.se

Portioner: 8 Tillagningstid: 210 min

Ingredienser:

  • Rabarberkompott:
  • 450 g djupfryst rabarber
  • 0,75 dl socker
  • 0,25 st citron, skalet
  • 1 msk majsstärkelse
  • 2 msk vatten
  • Crème brûlée:
  • 1 st vaniljstång
  • 5 dl vispgrädde
  • 1,5 dl mjölk
  • 7 st äggulor
  • 1,5 dl socker
  • Extra strösocker till garnering

Tillagning: