Crispy fish bites med gräslökspotatis - Siri Barjes recept
Gör som Siri Barje och laga en smarrig middag med våra Crispy fish bites. Tillagas enkelt in i ugnen direkt från frysen. Till dessa gör Siri rostad potatis med gräslök, en syrlig sås med koriander och lime samt en enkel kålsallad. En middag som går hem hos alla!
Portioner: 4
Tillagningstid: 60 min
Ingredienser:
- 450 g cripsy fish bites
- 900 g ekologisk fast potatis, smala klyftor
- ekologisk olivolja
- salt och peppar
- 1 kruka ekologisk gräslök, fint hackad
- Syrlig sås
- 2 dl majonnäs
- 1 kruka ekologisk färsk koriander, grovt hackad
- 1 klyfta ekologisk vitlök, riven
- 1 näve ekologisk färsk spenat
- 1 tsk limejuice
- salt
- Kålsallad
- 400 g kålmix vitkål och morot
- ekologisk färsk koriander, grovt hackad
- 2 tsk limejuice
- ekologisk olivolja
- salt