Tortillachips med majs- och fetaoströra

Har du kvar rester från tacokvällen? Perfekt! Dessa kryddiga tortillachips med majs-och fetaoströra slängs ihop i ett nafs och avnjuts lika snabbt!

Portioner: 4 Tillagningstid: 30 min

Ingredienser:

  • 4 st tortillabröd
  • 0,25 dl rapsolja
  • 10 g taco kryddmix
  • Majs- och fetaoströra:
  • 0,5 st rödlök, finhackad
  • 340 g avrunna majskorn
  • 150 g fetaost, smulad
  • 1 st vitlöksklyfta, riven
  • 0,5 st lime, juice
  • 1 tsk rödvinsvinäger
  • 0,5 msk honung
  • Salt och chiliflakes
  • Rapsolja till stekning
  • Toppings:
  • Picklad rödlök
  • Färsk ekologisk koriander

Tillagning: