
Vegetarisk kebabrulle
Vi älskar middagar som går fort att svänga ihop! Till denna vegetariska kebabrulle behöver du bara steka kebaben, hacka grönsaker, blanda ihop vitlökssåsen och fylla i ett vetebröd. Rulla ihop och njut!
Detta recept är framtaget i samarbete med Vegomagasinet.
Portioner: 4
Tillagningstid: 15 min
Ingredienser:
- 2 pkt vegokebab á 275 g
- Rapsolja
- 1 dl naturell yoghurt, t ex soja- eller havreyoghurt
- 1 st vitlöksklyfta, pressad
- Chilihummus
- 4 st orientaliska vetebröd
- 0,5 st huvud isbergssallad, strimlat
- 1 st tomat, i tunna klyftor
- 10 cm gurka, i tunna halvmånar
- 1 st rödlök, tunt skivad
- 2 msk färsk persilja, finhackad
- 1 st citron, saften
- 1 msk sumak
- Salt och svartpeppar