Vegetarisk kebabrulle

Vi älskar middagar som går fort att svänga ihop! Till denna vegetariska kebabrulle behöver du bara steka kebaben, hacka grönsaker, blanda ihop vitlökssåsen och fylla i ett vetebröd. Rulla ihop och njut!

Detta recept är framtaget i samarbete med Vegomagasinet.

Portioner: 4 Tillagningstid: 15 min

Ingredienser:

  • 2 pkt vegokebab á 275 g
  • Rapsolja
  • 1 dl naturell yoghurt, t ex soja- eller havreyoghurt
  • 1 st vitlöksklyfta, pressad
  • Chilihummus
  • 4 st orientaliska vetebröd
  • 0,5 st huvud isbergssallad, strimlat
  • 1 st tomat, i tunna klyftor
  • 10 cm gurka, i tunna halvmånar
  • 1 st rödlök, tunt skivad
  • 2 msk färsk persilja, finhackad
  • 1 st citron, saften
  • 1 msk sumak
  • Salt och svartpeppar

Tillagning: